top of page

Mikkilskarfas Myra søker ny fôrvert! (I Stjørdal/Trondheim)


Foto: Kevin Borill


Myra har bodd hos en jaktglad nabo siden hun var liten valp, og blitt trent på spor med tanke på elgjakt. Nå er jaktsesongen over, og fôrverten føler at Myra ikke er tilstrekkelig interessert i elg til at han vil fortsette å legge ned arbeid i henne. Dermed ønsker han at jeg skal finne en ny fôrvert/familie til å overta det daglige ansvaret for henne.


Myra er en veldig glad og energisk hund. Hun er født 22.12.2017, altså snart 1 år gammel. Hun er helt frisk og fin:)

Jeg er eier av hunden, og tenker å bruke henne i avl om noen år. Å ha en hund på fôr betyr at dere behandler den som deres egen, men ikke betaler noe for den annet enn daglige utgifter. Det vil si feks mat, veterinær, vaksiner, utstyr og forsikring.

Jeg som eier betaler avlsforsikringen, utstillinger jeg ønsker å ha henne med på, og alt som har med avl og gjøre (relevante helseundersøkelser, utgifter ift parring osv).

Når hunden er ferdig i avl, overskrives eierskapet på hunden til fôrvert.


Myra ønsker seg et hjem hvor hun kan få være litt aktiv. Jeg ønsker at den nye familien/fôrverten til Myra tar henne med på iallfall ett kurs(med positive metoder for innlæring), og gjerne er interessert i å prøve noen hundesporter med henne. Hun er som sagt veldig energisk, og har god spenst og fart. Hun er også stilt ut flere ganger og har fått gode kritikker:)


Kontakt meg for mer informasjon:)

173 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page