top of page

Er det valper på gang?

Det ble vellykkede paringer både lørdag og søndag, mellom Mosco’s Naana og Lappbergets Jorri! Jorri var like snill og trivelig som forespeilet, og han var en skikkelig godgutt! Veldig høflig og forsiktig med Naana også, hun virket helt «forelsket» med det samme! De lekte sammen i 5 minutter da de møttes på lørdag, før det ble paring med 25 minutters langt heng. Det samme skjedde søndag, men da lekte de lengre og gjorde flere nesten-forsøk før det endelig klaffet. Da hang de i nesten 40 minutter! Heldigvis var været bra og stemningen god;) Storesøsteren min Lena var med på «paringshelgen» og lærte seg et par nye ting om hundeavl;)


Vi bodde på Clarion Hotell Grand i Østersund, hvor de virkelig ønsker hunder velkomne på hotellrommet. Da vi sjekket inn sto det hundeseng og vann/matskåler samt et kjøttbein til Naana klart! Service:)

Hun var flink hotellhund og var helt rolig på rommet mens vi var ute noen turer.


Før vi satte kursen hjem etter vellykket paring i går, besøkte vi Mikkilskarfas Andvari (Varri) og den nye eieren hans som også heter Lena, på Frösön. Det var kjempekoselig, og det virker som begge har det veldig bra!💜


Nå håper vi på noen sorte ulltusser i månedskiftet Jan/feb -19! Dersom Naana er drektig blir termin ca. 63 dager etter eggløsning. Ifølge progesterontesten vi tok på fredag hadde hun EL da, så terminen blir ca. 01.02.2019. Krysser fingrene!


PS: Jorri har en skikkelig røyteperiode nå, det er derfor han ser så »lurvete» ut;)


119 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page